Home Nieuws English Deutsch Contact
Een groepje jonge theatermakers onder de naam Moed Theaterproducties is bezig zelf een musical te produceren. Hartstocht vertelt het verhaal van zeven jongeren die samen een voorstelling maken over de liefde. Ze ontdekken door middel van zang, dans en spel wat de spelregels zijn van het spel dat we allemaal kennen en allemaal spelen. De verschillende kanten van de liefde komen aan bod. Binnenkort in het theater! Ardis Park heeft aan alle voorstellingen van Moed Theaterproducties meegewerkt.
De Nuffe Tantes hebben de première van hun show Eenuf is Eenuf erop zitten, en het was een groot succes. De dames zijn hier en daar, nu en dan nog te zien. We hebben in nauwe samenwerking een aantal liedjes uit hun show geproduceerd. Volg hen op Facebook!
Stichting TOP voert in april de musical My Fair Lady op in de Blauwe Reiger in Almere. Stichting TOP is een goede klant van Ardis Park en ook hier hebben we weer mooie stukken aan bijgedragen.
Weer een nieuwe klant van Ardis Park Music: de Festiviteitenfabriek (defestiviteitenfabriek.nl). Voor de Festiviteitenfabriek maken we o.a. arrangementen van Sinterklaasliedjes, medleys van kinderliedjes en voice-overs.
Het Peelland College in Deurne, dat elke twee jaar een musical opvoert, is bezig Grease op de planken te brengen. Ardis Park levert alle nummers.
Het Open Podium Almere biedt een workshop Musical, met uiteindelijk een complete uitvoering van De Jantjes. Meer over speeldata later op deze plek. Ardis Park levert de muziek.
Ardis Park Music is, compleet met foto en interview, opgenomen in het boek ZZP Utrecht. Het boek geeft een beeld van de verscheidenheid aan zelfstandige professionals die Utrecht biedt. Het boek is te koop via de website en bij Broese Selexys; boekhandel Savannah Bay, de Rooie Rat, Bruna Nachtegaalstraat en Readshop Hoograven. Op 21 november 2012 hebben we het boek feestelijk gelanceerd (waarbij Ardis Park uiteraard de muziek verzorgde).
Na het succesvolle 'Koning van Katoren' levert Studio On Stage uit Oud-Beijerland het volgend seizoen weer een zelfgemaakte musical af: Het Nix. Ardis Park levert arrangementen en produceert repetitie-CD's.
Ardis Park Music heeft muziek geleverd bij een documentaire over langdurige borstvoeding, 'Tiet Zat'. De film is bestemd voor ouders en zorgverleners en is beschikbaar op DVD. Een korte versie van de documentaire (met kleine stukjes muziek aan het begin en eind) vindt u hier.
Ardis Park Music is toegetreden tot de 'club van 100', sponsors van Scouting Salwega in Utrecht.
Zangeres Kirsten Vennix is te boeken voor soloprogramma. Zie haar splinternieuwe website. Ook treedt zij op als lid van Class Act, naast Thyrza van Dieijen en Vianne Schuring. Alledrie de artiesten zijn klant van Ardis Park Music.
Ardis Park heeft wat handige tips en informatie over het schrijven van muziek bij een musical bij elkaar gezet op deze pagina.
Ardis Park heeft een aantal standaard-afspraken omtrent opdrachten bijelkaar gezet in een document Algemene Voorwaarden. Voor bestaande klanten in het algemeen en voor lopende opdrachten in het bijzonder verandert er overigens niets.
Waar is Ardis Park mee bezig? Kijk op Twitter en op Facebook.
Studenten aan de Vocal & Dance Academy in Den Haag krijgen 25% korting op orkestbanden die bij Ardis Park besteld worden.
Heeft u (of uw kind) muziekles? En geen metronoom in huis? Bestel dan de Metronoom-CD. Een duidelijk maar niet irritant metronoomgeluid, op 60, 80, 100, 120 en 140 MM (kwartnoten per minuut), in vierkwarts- en driekwartsmaat. Deze tien fragmenten duren elk vijf minuten. Slechts € 5.- incl. verzendkosten. Beluister een voorbeeld (120 MM, 4/4). Bel of e-mail.

webdesign: WebDingen